Hemsida för dig intresserad av trädgård

Här är en hemsida med massor med information:

Trädgårdsväxter.com är en svensk trädgårdsguide.  Här kan du läsa allt om trädgårdsväxter och svenska trädgårdar. Vi hjälper dig att välja rätt växter som passar i din trädgård. Med vår hjälp får du vackra prunkande växter som trivs i din trädgård.  Detta oavsett var i Sverige du bor.

Det krävs mer än bara det rätta trädgårdsväxterna för att få en vacker trådgård. Vi har därför guider om andra trädgårdsrelaterade ämnen.  Hos oss kan du t.ex. läsa guider som lär dig hur man anlägger och vårdar trädgårdsdammar, hur man sköter sina fruktträd, hur man odlar frukt och grönsaker och mycket, mycket mer.

Årets ros Rabattros-Nostalgie från Trädgårdväxter.com

Länk till vår Facebooksidan


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *