Många besökte våra medlemmars öppen trädgård – 3:de juli

Den 3 juli var det dags igen för den stora dagen då mängder av trädgårdar över hela Sverige är öppna för besök. Fyra av våra medlemmar medverkade i arrangemanget som var välbesökt. Här ett litet axplock. Samtliga trädgårdar kan besökas efter överenskommelse. Klicka på länken ”Mer information” i anslutnning till reportaget om trädgården.

Klicka på bilden om du vill förstora den. Klicka en gång till om du vill ha fullskärmsbild.

Familjen Myhrs trädgård på Skogsvägen.

Familjen Myhrs trädgård är spännande med olika installationer och en spännande mix av växter. De hjälper också bina med förutom fjärilsväxter ett bihotell: Här kan du läsa mera om vad du kan göra för bina.  Mer information om trädgården.

Step by step, Terrängvägen Järfälla

Edita har skapat en spännade trädgård med ett samspel mot berg och skog. Många intressanta växter och hennes konstnärlig sida speglas i trädgården. Mer information.

Familjen Skånbergs trädgård Rättarboda, KUNGSÄNGEN

Trädgården påbörjades 2010.  Margareta påbörjar frösådd i februari av sommarblommor, perenner och grönsaker. Försöker hålla en enhetlig färgskala i trädgården som är vit, lila, rosa. Margaretas tips är ”Låt växterna bestämma”. Om de inte trivs välj en annan plats. Koifiskarna i nedre dammen är mycket sällskapliga av sig. Per gav oss tips om hur man får ett vacker trägolv på uteplatsen. Såpa är receptet och Pers 130 kvm altan hade en vacker patina. Mer information om trädgården.

Torsten och Runa Walderös trädgård, Kungsängen

Torsten och Runa har format sin trädgård under lång tid och har många spännande växter. De har också delat in sin trädgård i olika rum med olika tema. Mer information.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *