Test av WordPress funktion för att hantera text och bilder. Trädgårdsällskapet ordnade ett intressant besök i Ytterjärna. Kulturhuset byggdes för att inspirera till nytänkande på alla livets områden. Utmärkt akustik, skönhet och väggskulptur samklingar till en unik konsertsal. Här finns drygt 500 sittplatser. Huset är ritat av arkitekten Erik ”Abbi” Assmusen och den enorma takmålningen i stora salen är handmålad av konstnären Arne Klingborg. Han är även mannen bakom de vackert färgade och unikt framställda glasfönstren som pryder sidorna i stora salen.

Besöket började med en visning av kulturhuset och de detaljer som ger en fin helhetskänsla.
Besöket började med en visning av kulturhuset och de detaljer som ger en fin helhetskänsla.

Besöket började med en visning av kulturhuset och de detaljer som ger en fin helhetskänsla.

Besök i trädgården

Nässelfjärilens livscykel

Nässelfjärilens livscykel
Nässelfjärilens livscykel

Dina 2000 kvm

Dina 2000 kvm Trädgården fungerar också som utbildningsträdgård för skolor och förskolor. Dina 2000 kvadratmeter åskådligör den mark som varje människa på jorden har till sitt förfogande. I Sverige använder vi 4000 kvm. Vi måste alltså låna mark från andra länder


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *