#tusendroppar

En våtbädd är enkel att göra om du vill plantera växter som gillar fukt.

Just nu pågår kampanjen #tusendroppar. En mellanårsaktivitet inför Tusen Trädgårdar 2022 och ett samarbete vi gör med VA SYD och Gunnel Carlson för att uppmana fler att dela med sig av sina bästa vattensmarta tips i trädgården – antingen för att skörda regnvatten eller för att spara dricksvatten. Ibland både och. På Instagram bjuder vi  på ett tips om dagen fram till 31/5. Sök efter #tusendroppar.

Med 2018 i färskt minne, den kraftiga tillväxten i Järfälla och pandemin som gjort att många pooler byggs är det risk att vatten blir en bristvara. Här får du tips om hur du kan ta tillvara regnvatten och minska din vattenförbrukning.
Läs mer och ta del av filmer, föredrag och tips på hemsidan.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *