Fynda krukor och växter på Hässelby blommor

Välkomna att fynda krukor och växter!

Som du säkert känner till är vi på Hässelby Blommor inriktade på företagskunder och experter på växtinredning och blomsterdekorationer till arbetsplatser, offentliga miljöer och event. Varje vår passar vi på att rensa i våra lager av växter och krukor och bjuder då in privatpersoner till ett unikt tillfälle att fynda. I år kommer vi donera överskottet till Friends och deras arbete för att stoppa mobbing och diskriminering bland barn och ungdomar.
Öppettider:
– Fredagen den 22 april kl 11-19
– Lördagen den 23 april kl 10-14
Adress:
Vår trädgårdsanläggning ligger i Skälby/Ormbacka och gatuadressen är Bråvallavägen 15, Järfälla

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *